Akademisyenlere Yönelik Eğiticilerin Eğitimi Programı

Üniversitemizde görev yapan tüm akademisyenlerimiz için 16-20 Eylül 2024 tarihleri (5 gün) arasında  Öğrenmeyi ve Öğretmeyi Geliştirme Koordinatörlüğü (BARÜ-ÖğrenGeliş) ile Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BARÜ-UZEM) iş birliğinde “Eğiticilerin Eğitimi Programı” gerçekleştirilecektir. Eğitimlere Üniversitemizde görev yapan tüm akademisyenlerimizin katılım sağlaması büyük önem arz etmekte olup son bir yılda göreve başlayan akademisyenlerin katılımı zorunludur. Programa katılan akademisyenlere ilgili değerlendirme ölçütlerine göre katılım belgesi verilerek, sertifikasyon sistemine eklenecektir. Eğitimlerin tümüne çevrimiçi bağlantı yoluyla ulaşılabilmektedir. Bazı eğitimler ise hibrit şekilde olacağından, bu eğitimlere Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü Kütüphanesi Konferans Salonu’nda yüz yüze de katılım sağlayabilirsiniz.

Alanında uzman akademisyenlerin eğitmen olduğu programımızda, dolu dolu bir eğitim haftası geçirmeniz dileğiyle...

NOT: Eğitimlere giriş ve katılım bilgileri e-posta ve resmi yazıyla gönderilmiştir.

Genel eğitim programı afişi için TIKLAYINIZ

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Instagram    |   X  hesabı